Hírlevél

Nehogy lemaradjon, regisztráljon!

Történetünk

A takarékszövetkezetek 1990-ben létrehozták az Országos Takarékszövetkezeti Szövetséget – többek között - azzal a céllal, hogy részükre szakmai oktatásokat és fejlesztő képzési programokat tartson. A folyamatos és tervszerű munka eredményeként a 2007. évi közgyűlés határozatot hozott egy önálló Takarék Akadémia felállításáról, amely átveszi a Takarékszövetkezeti Szövetségben ellátott oktatási feladatokat egy egységes képzési és fejlesztési rendszerben.

Célunk a takarékszövetkezetek dolgozói és vezetői számára korszerű szakmai és vezetői ismeretek átadása, készségek kialakítása. Ezzel biztosítjuk a szervezetek számára azt a biztos piaci pozíciót, amelyet a takarékszövetkezetek több évtizede magukénak mondhatnak.

A képzési struktúra kialakításában elsődleges szempont a belső igények kielégítése. Naprakész információkat kívánunk biztosítani résztvevőink számára az aktuális szakmai ismeretekről és menedzsment technikákról. Éves képzési tervünk kialakításában fontos szerepet játszik a komplex szolgáltatás biztosítása. Így a képzéseken túlmenően felnőttképzési szolgáltatásokat is biztosítunk szükség szerint teret adva az egymástól való tanulás lehetőségének is.